{fastsocialshare}

Institutul Național de Sănătate Publică și MSD România anunță lansarea campaniei „Protejează-i aripile!”, un amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în România

 

_____________________________

 

Joi, 2 februarie, în cadrul unei conferințe de presă s-a lansat Campania Națională de Conștientizare privind Prevenția Cancerului de Col Uterin, „Protejează-i aripile”. Proiectul este dezvoltat de către Merck Sharp & Dohme România în parteneriat cu Institutul Național de Sănătate Publică.

 

Evenimentul a avut  loc la sediul Institutului Național de Sănătate Publică (Strada Doctor Leonte Anastasievici 1-3, Sala de Consiliu, etaj 3, București).

 

_____________________________

 

În cadrul evenimentului, au fost prezentate arhitectura campaniei, rezultatele studiului independent „Atitudini și comportamente în prevenția cancerului de col uterin în România”,  dar și planul de acțiune pentru reducerea poverii bolii în rândul româncelor.  

 

 

 

La eveniment au participat reprezentanții parteneriatului INSP&MSD, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, membri ai Comisiei de Sănătate a Senatului, președinți ai societăților profesionale medicale și ONG-urilor din domeniu. 

 

_____________________________

 

 

 

 

DOCUMENTE